Op vrijdag 26 april jl. heeft onze voorzitter Paul Habets een koninklijke onderscheiding ontvangen. Paul is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau in het gemeentehuis van Uithoorn. Burgemeester Pieter Heiliegers speldde bij Paul, onder toeziend oog van zijn naaste familie en vrienden, de bijbehorende versierselen op tijdens een feestelijke bijeenkomst in de raadzaal van het gemeentehuis. 

De bestuursleden van de Kwakelse Veiling zijn apetrots dat Paul zijn zo gehoopte lintje heeft ontvangen. Paul is namelijk de drijvende kracht achter de Kwakelse Veiling. In 1984 is hij begonnen als pr-medewerker bij Stichting Veilingcomité De Kwakel. Een aantal jaren later heeft hij zitting genomen in het bestuur en sinds 2009 is hij onze voorzitter. Onder zijn leiding is de opbrengst van de Kwakelse Veiling in de afgelopen jaren naar een recordhoogte gestegen. Het absolute hoogtepunt was in 2022 toen er maar liefst € 91.387,-, over twee avonden, bij elkaar werd geveild.


Als blijk van waardering werd er voor Paul s’middags een receptie georganiseerd in Gasterij de Kwakel. Onder de genodigden was o.a. oud-veilingmeester Willem Klijn, die op zijn 92e Paul graag ook wilde feliciteren met dit heuglijke feit. Paul, van harte gefeliciteerd hiermee en wij hopen nog jarenlang gebruik te mogen maken van jouw kennis en medewerking.