Aankomende zaterdag is het gelukkig weer zover: de eerste avond van de Kwakelse Veiling in de kantine van KDO. We starten om 19:30 uur met een dertigtal kinderkavels, aansluitend zullen er tot circa 00:30 uur in totaal zo’n 200 fraaie kavels geveild gaan worden. Het Veilingcomité heeft met grote zorg een aantrekkelijke kavellijst samengesteld en spraakmakende premies geselecteerd. Hierbij zijn er voor alle doelgroepen kavels beschikbaar om op te gaan bieden. Op www.kwakelseveiling.nl kunt u de complete kavellijst en aangeboden premies bekijken. Het is ook mogelijk om een gedrukte kavellijst op te halen op één van de volgende locaties: Kwaliteitsslagerij Eijk & Veld, Supermarkt De Quakel, Bakkerij Westerbos en KDO.

Aankomende zaterdag kan er o.a. op de volgende kinderkavels geboden gaan worden: een VIP behandeling voor een jeugdteam bij een thuiswedstrijd van KDO 1 / een bright lichtgevende voetbal en een damspel met lichtgevende schijven. Na de kinderkavels gaan we verder met het veilen van bijv. een geheel verzorgde casino avond voor 4 personen in De Gasterij op 2 maart 2024. Een BBQ op het weiland bij het Zoutshuizersluizenmolenpad, een picknick tafel, een mountainbike, een vaartocht voor 9 personen een sloep deluxe behoren eveneens dit jaar tot de kavels. Kaarten voor AZ-Twente, een padel instructie voor 4 personen, een weekend Mercedes cabrio rijden, een Kwakels Monopoly, een verlovingsring, maar ook op een I-Phone 12 of 13 kunt u gaan bieden. Aan de deelnemers van het Tourhome is ook gedacht, want kavel 194 is een gesigneerd wielrentenue van Dylan Groenewegen.

Dit jaar zal er wederom bij elke € 5.000,- een premie worden toegevoegd aan de kavel, die op dat moment geveild wordt. Deze premies worden ‘blind’ getrokken, door de aanwezige notaris. De lijst met premies ziet er deze editie attractief uit. Bied dan ook vooral mee en laat u verrassen door één van premies a.s. zaterdag.

De afgelopen 63 jaar hebben we ruim 2,7 miljoen euro bijeen weten te veilen, met als absolute hoogtepunt een opbrengst van € 91.387,- van vorig jaar. Mede door de financiële ondersteuning van de Kwakelse Veiling i.c.m. de inzet van vele vrijwilligers en bedrijven, kunnen we het verenigingsleven in ons dorp bloeiend en afwisselend houden.

Onder de kopers in het eerste uur zal er een gourmetschotel voor zes personen worden verloot. Trommel uw buren, familie en/of vrienden op en kom met z’n allen op tijd naar de Veiling toe om dit prachtige doel te steunen. Wij verwelkomen jullie graag zaterdag en kijken uit naar jullie komst!

Bekijk nu de online kavellijst: https://kwakelseveiling.nl/wp-content/uploads/2023/10/Kavellijst-64e-editie-Kwakelse-Veiling.pdf