Met gepaste trots kunnen we jullie mededelen dat de Kwakelse Veiling dit jaar zal plaatsvinden op zowel zaterdag 29 oktober als 5 november a.s. in de kantine van sv. KDO. In 2021 heeft de Kwakelse Veiling een prachtig bedrag van € 69.836,- opgeleverd. Een schitterende prestatie van ons dorp, waarmee het verenigingsleven in De Kwakel een enorme financiële impuls heeft gekregen.

Vele Kwakelse verenigingen hebben hiervan kunnen profiteren. KDO kon met hun opbrengst een gedeelte bekostigen van de aanleg van het beachpark. Sint Vincentius heeft een EHBO tent met behandeltafels kunnen aanschaffen dankzij jullie giften. De Hobbyclub heeft nieuw gereedschap en knutselmateriaal kunnen aankopen. Aan scoutingvereniging St. Joannes hebben we een mooie bijdrage kunnen geven voor hun 75 jaar bestaansweekend. Tavenu heeft een cello voor de steelband kunnen realiseren. De vrienden van Parochie Sint Jan’s Geboorte hebben o.a. kunnen investeren in het aanleggen van dubbelglas, onderhoud van de klokken en het vervangen van radiatoren. En zo kunnen we nog wel even doorgaan, allemaal dromen die werkelijkheid zijn geworden in de Kwakelse besturen.

Dit jaar gaan we vrolijk verder: vanaf maandag 15 augustus jl. zullen onze wijklopers langs de huizen in De Kwakel gaan, zodat jullie een geldbedrag, tegoedbon of dienst kunnen doneren. Het is dit jaar wederom niet mogelijk om fysieke goederen te geven. Wij gaan opnieuw voor minder kavels en zullen mogelijk giften samenvoegen om een kavel nog interessanter te maken voor een bieder.

Wij hebben er zin in en gaan in 2022 wederom voor een spectaculaire opbrengst voor het Kwakelse verenigingsleven!