Tot wanneer zijn de bonnen van de veiling geldig?
Aangeboden waardebonnen voor goederen en diensten behouden tot één jaar na aankoop hun geldigheid, tenzij hierop anders is aangegeven. U dient als koper deze datum zelf goed in de gaten te houden. 

Wanneer wordt mijn kavel opgehaald?
Zodra u een tegoedbon of andere kavel heeft aangeboden en hebt aangegeven dat wij deze op dienen te halen, dan ontvangt u in de week voor de betreffende Veilingavond een briefje met daarop de datum en een indicatie van het tijdstip waarop de tegoedbon wordt opgehaald. Verwacht u dat u op het aangegeven tijdstip niet thuis bent, probeer dan wat te regelen met uw buren of bel met Kees de Kuiper: 06-55308229.

Kan ik nog iets geven als de catalogus al uit is?
Mocht u als nog iets willen geven dat kan dit geregeld worden via een e-mail naar info@kwakelseveiling.nl.

Hoe kan ik mijn kopen betalen?
U dient de aankopen op de avond zelf direct af te rekenen. Dit kan contant, per eenmalige machtiging, maar bij voorkeur via een pinbetaling. 

Hoe krijg ik alle mijn kopen thuis?
Wij verzoeken jullie om uw aankopen direct na afloop van de veilingavond mee naar huis te nemen. Grote aankopen bezorgen wij (alleen in de regio) op uw verzoek op zondagmorgen (vroeg!). De gekochte artikelen worden met busjes bezorgd, welke gesponsord worden door Gomes B.V. Noord-Holland, waarvoor onze dank!

Waar kan ik mijn auto parkeren?
Gelieve auto’s zoveel mogelijk te parkeren op het parkeerterrein aan de Vuurlijn of op het evenemententerrein om de overlast voor bewoners van De Kuil zoveel mogelijk te beperken. 

Wie let erop dat de veiling wettelijk verloopt?
Toezicht op de veiling en trekking van de premies geschiedt ook dit jaar weer geheel belangeloos
door Notaris mevrouw M.E.A.C. Akkermans uit Uithoorn. Wij waarderen haar bijdrage zeer.