Welkom op de website van KwakelseVeiling

Een actie die in het Noord-Hollandse dorp De Kwakel al sinds 1960 wordt gehouden met als doel verenigingen en instellingen binnen de Kwakelse gemeenschap financieel te ondersteunen.

Veelgestelde vragen

Tot wannneer zijn de bonnen van de veiling geldig?
Aangeboden waardebonnen voor goederen en diensten behouden tot uiterlijk 1 oktober na de datum van veiling hun geldigheid tenzij op de bon zelf een andere datum is aangegeven. U dient deze datum zelf goed in de gaten te houden.

Wanneer wordt mijn kavel opgehaald?
Staat u als gever van goederen in de veilingcatalogus, dan ontvangt u in de week voor de betreffende veilingavond een briefje met daarop de dag en een indicatie van het tijdstip waarop uw goederen worden opgehaald. Verwacht u dat u op het aanggeven tijdstip niet thuis bent, probeer dan wat te regelen met uw buren of bel één van de leden van het veilingcomité.

Kan ik nog iets geven als de catalogus al uit is?
Mocht u als nog iets willen geven dat kan dit geregeld worden via een e-mail naar info@kwakelseveiling.nl.

Kan ik de kavels bekijken?
De goederen kunnen worden bezichtigd op beide avonden tussen 19.00 en 20.00 uur, waarna om ca. 20.00 uur de veiling begint met het kindergedeelte.

Hoe kan ik mijn kopen betalen?
U dient uw kopen op de avond zelf direct af te rekenen. Dit kan via onze pinautomaat, contant of via een machtiging. 

Hoe krijg ik alle mijn kopen thuis?
Het prettigst is als u uw kopen zelf mee kunt nemen. Mocht u zoveel kopen dat u het niet allemaal zelf mee naar huis kunt nemen, dan bezorgen wij - in de regio - op uw verzoek op zondagmorgen (vroeg!), de gekochte artikelen met busjes, welke mede gesponsord worden door Gomes Noord Holland B.V, waarvoor onze dank.

Waar kan ik mijn auto parkeren?
Gelieve uw auto zoveel mogelijk te parkeren op het parkeerterrein aan de Vuurlijn om overlast voor bewoners van De Kuil zoveel mogelijk te beperken.

Wie let erop dat de veiling wettelijk verloopt?
Toezicht op de veiling en trekking van de premies geschiedt ook dit jaar weer geheel belangeloos door Notaris mevrouw M.E.A.C. Akkermans uit Uithoorn. Wij waarderen haar bijdrage zeer.

Volg ons!

Contactgegevens

info@kwakelseveiling.nl