Welkom op de website van KwakelseVeiling

Een actie die in het Noord-Hollandse dorp De Kwakel al sinds 1960 wordt gehouden met als doel verenigingen en instellingen binnen de Kwakelse gemeenschap financieel te ondersteunen.

U steunt

De Kwakelse Veiling heeft het doel:

a. het financieel ondersteunen van kerkgenootschappen, verenigingen, stichtingen en groepen van mensen, die binnen de gemeenschap De Kwakel op kerkelijk, sociaal, cultureel en het gebied van sport werkzaam zijn.

b. het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

 

24 organisaties hebben in 2019 gedeeld in de veilingopbrengsten

Hobbyclub Fantasie 83 waar wekelijks 40 kinderen komen om allerhande knutselwerkjes inelkaar te zetten gaat de bijdrage besteden aan de wekelijkse activiteiten, gereedschap en hout. 

Vogelvereniging De Groenling heeft een bijdrage gekregen om een nieuwe printer aan te schaffen.

Badmintonvereniging De Kwakel kan uit de bijdrage nieuwe oefenrackets en nylon en veren shuttels aanschaffen en een deel van hun jeugdkamp bekostigen.  

Zangkoor The Bridges ontving een bedrag om partituren te kopen en een vesterker en om zo nu en dan muzikanten in te huren die het koor muzikaal begeleiden. 

De Zonnebloem ontving een bijdrage in de kosten van hun jaarlijkse contactdag en het bezoeken van zieke mensen. 

KDO Handbal kan nu 10 waterdichte trainingsjassen, 4 training dummypoppen, nieuwe hoepels, pionnen , 8 honkpalen, 10 jeugdscheidsrechterstenues en wedstrijdballen aanschaffen.  

Dorpshuis De Quakel krijgt een bijdrage om een airco voor de grote zaal aan te schaffen en de verlichting te vervangen.  

KDO Dag kan nieuwe turnmatten aanschaffen. 

Het Vrouwengilde kreeg weer een bijdrage voor het verzorgen van kerstattenties voor zieken en ouderen in De Kwakel. 

Tafeltennisvereniging T.V.O mag nieuw spelmateriaal aanschaffen.  

Het 4 mei comité kreeg een bijdrage voor de jaarlijkse herdenking in het Egeltjesbos.

Tavenu krijgt weer een bijdrage om nieuwe steelpan en jasjes voor de steelband aan te schaffen.. 

KBO krijgt een bijdrage om activiteiten voor hun 525 leden te organiseren, waaronder de dinsdagmiddag soos in het dorpshuis De Quakel. 

De Kwakel Toen & Nu krijgt een bijdrage in de aanschaf van een tentoonstellingsaanhangwagen.

Thamertuis krijgt een donatie voor haar werk in De Kwakel

Over de balk, de survivalafdeling van KDO mag een nieuw klimtoestel en een opbergcontaner aanschaffen.

Sport en Spel met zijn 220 deelnemers en 120 begeleiders is niet meer weg te denken uit De Kwakel en kan ook in 2020 weer rekenen op een bijdrage vanuit de veilingopbrengsten.

Scouting St. Johannes krijgt een bijdrage om een aparte meidentent aan te schaffen voor hun oudste groep. 

De Buurtkamer heeft geld gekregen om de huur voor hun wekelijkse activiteit in het dorpshuis te betalen

Toneelvereniging St. Genesius krijgt geld voor de activiteiten rond hun 90-jarig jubileum en voor de aanschaf van 2 nieuwe toneellampen. 

Bridgevereniging De Kwakel gaat het bridgemarteriaal vernieuwen met scorekastjes die elektronisch de uitslagen naar de clubcomputer versturen.

De handwerkclub gaat een aantal borduurwerken inlijsten

Stichting vrienden van Parochie St. Jans Geboorte gaat koel-katafalk vervangen, de klokketoren onderhouden, de geluidinstallatie vervangen en een rolstoel voor calamiteiten aanschaffen.

sv KDO een van de grootste verenigingen in De Kwakel gaat de veilingopbrengsten gebruiken voor de aanschaf van LED-verlichting op het tweede veld, afvalscheiding in de kantine, een nieuwe AED en voor bouwtechnische aanpassingen in de kleine sporthal.

Aanvragen om te delen in de opbrengst van de Kwakelse Veiling dienen uiterlijk voor aanvang van de 2e veilingavond ingediend te zijn.

Volg ons!

Contactgegevens

info@kwakelseveiling.nl